Bu adama dikkat!Hakikaten herseyi yaptirabiliyor kopeklere!

href="http://www.cesarmillaninc.com/products/cesarsway.php">

21 Ekim 2007 Pazar

Turkiye'miz bir butundur bolunemez ve bolunmeyecek!!!


Icimizin derinden yandigi gunler geciriyor Turkiye'm. O vatan sevgisi ile gorevlerini yapmaya giden askerlerimizi kaybetmenin acisiyla yaniyor yuregimiz.Oncelikle onlara Allah'tan rahmet ailelerinede sabir diliyorum tahmin edebiliyorum cok aci oldugunu ve bu acinin hic dinmeyecegini.Kac kisiyi babasiz evlatsiz birakti o serefsiz silahi bizim ulkemize dogrultanlar ama bilmedikleri birsey varki Turkiye onlarin asla olmadi olmayacak da.

Turkiye bir butundur ve bu hep boyle kalacak,bu yaziyi yazdigim siralarda Milli guvenlik Kurulu toplandi umarim hayirli bir karar cikarirlarda bu is kokunden halli olur.

Bu vahseti bizlere yasatanlar serefsizler Turkiye'nin geleceginde kendilerini goruyorlarsa eger sunu da bilmeliler ki bu ulkenin taslari dedelerimizin anneannelerimizin kaniyla kuruldu ve de kimseye vermeye niyetimiz yok bu ulke bizim TURKLERINDIR.

Yanildiklarini bozguna ugradiklarinda anlayacaklar..Askerimize silah sIkarak bomba koyarak kendilerini bu ulkeye sokamayacaklar serefsizler.Hepinizi kInIyorum siz insan olamazsiniz...

Hiç yorum yok: